Pravno obvestilo

Splošno

Z vstopom, registracijo ali prijavo na spletni strani http://www.rdecisotor.com obiskovalka/obiskovalec potrjuje, da je seznanjena s spodaj navedenimi pogoji ter da jih v celoti sprejema. Vstop na spletno stran pomeni, da se strinja z vsemi tukaj navedenimi omejitvami in pogoji ter da je bila predhodno jasno in izčrpno seznanjena s pogoji uporabe. 

Pri obiskovanju spletne strani ter drugih spletih profilov (Facebook profil, Tweeter profil, itd) ter sodelovanju v dejavnostih na spletu in podobnih aktivnostih se obiskovalka v celoti strinja s pogoji uporabe. Če se s pogoji ne strinja, sta uporaba in sodelovanje na spletni strani http://www.rdecisotor.com in drugih spletnih profilov odsvetovana.  

Z namenom zaščite storitev Društva Rdeči šotor in uporabnic spletne strani in drugih profilov, si pridružujemo pravico, da blokiramo ali kakorkoli drugače preprečimo kakršnekoli komunikacije, da uporabnicam prepreči kršenje pravic drugih oseb (na primer avtorske pravice). 

Pridržujemo si pravico, da vsebino spletnih strani in in drugih spletnih profilov kadarkoli, na kakršenkoli način in brez razloga oziroma brez navedbe razloga spremenimo brez vnaprejšnjega opozorila. Za kakršnekoli posledice tovrstnih sprememb ne prevzemamo nobene odgovornosti.

Avtorske pravice

Avtorska pravica nastane z nastankom dela in je ni potrebno izrecno zaščititi. Avtorska pravica je sestavljena iz moralne in materialne avtorske pravice. V primeru kršitve avtorskih pravic kršiteljica/kršitelj moralno žali avtorico/avtorja, prav tako pa ji/mu povzroča materialno škodo. 

Imetnica vseh materialnih in moralnih avtorskih pravic nad avtorskimi vsebinami objavljenimi na spletni strani oziroma na drugih spletnih profilih v najširšem pomenu je podpisana avtorica, v večini primerov in vedno v primeru statičnih strani Ana Drevenšek, sicer pa druga podpisana avtorica.

Vsebine, objavljene na spletni strani, je dovoljeno pregledovati. Brez izrecnega predhodnega pisnega dovoljena se vsebin ne sme reproducirati, spreminjati, prepisovati, ponovno objavljati in razširjati niti v komercialne niti v nekomercialne namene.

V primeru kakršnekoli dovoljene uporabe vsebin se morajo ohraniti vse označbe avtorskih pravic ter druga obvestila in opozorila.

Oblika, potek, imena, način izvedbe delavnic, ki potekajo v Društvu Rdeči šotor, so avtorski in oponašanje je kršenje avtorskih pravic ter povzroča materialno škodo. 

Dovoljeno je, da v primeru citiranja vsebin naredite povezavo na spletno stran http://www.rdecisotor.com. Povezav ni dovoljeno objavljati na straneh z nezakonito ali nemoralno vsebino. Na zahtevo je lastnik in/ali upravljavec spletnega mesta, na katerih je objavljena povezava, to dolžan odstraniti. 

Z vstopom na spletno stran obiskovalka potrjuje, da je seznanjena in se strinja z obvestili glede avtorskih pravic, zato se vsako kršenje avtorskih pravic obravnava kot naklepna kršitev. 

O ukrepih, ki jih ima na voljo imetnica avtorskih pravic v primeru kršitve preberite na spletni strani Urada RS za intelektualno lastnino: Ukrepi v primeru kršenja avtorskih pravic

Oddajte komentar

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Komentirate prijavljeni s svojim WordPress.com računom. Odjava /  Spremeni )

Facebook photo

Komentirate prijavljeni s svojim Facebook računom. Odjava /  Spremeni )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.