O ženski energiji v oddaji Preprosto naravno in cikel delavnic ženskih arhetipov v oktobru

mystic mamma krvava lunaDrage Ženske, danes je posebna polna Luna. Zdaj, ko jo že nekaj časa spremljamo, jo že začutimo, brez vseh novic, astroloških napovedi in kopice člankov. V drobovju, v maternici čutimo Krvavo Luno, Rdečo Luno v Ovnu in mrku. 

Oven – ognjevita energija začetkov, porajanja. In tale Lunin mrk se bo združil z Uranom – skupaj obljubljata radikalnost v vnašanju sprememb, ki nas vodijo do večje zvestobe sebi.

Božansko žensko energijo, ki se manifestira skozi strast, divjo, neukročeno kreativno energijo, neprestane spremembe in brezpogojno ljubezen – to lahko aktiviramo jutri, ob Rdeči Luni.

O ženski energiji, ki se prebuja, smo govorili tudi v oddaji Preprosto naravno. Ko sodelovanju sta me povabila Zoran in Urška, ki oddajo pripravljata. Ženski energiji sta dala priložnost, da se izrazi. Govorili smo o ženskih biološko-duhovnih prehodih in njihovem duhovnem pomenu, Rdečem Šotoru, obredih, zgodovini patriarhata, načinih za osvobajanje ženske energije, ženskih misterijih in še in še. Prisrčno vabljene k ogledu in deljenju vašega mnenja! 

 

Oktobra se bomo z globinami ženskosti povezovale tudi obredno – v ciklu obredno-meditativnih delavnic arhetipov svetle in temne ženskosti.

19. oktobra se potopimo v Arhetipe svetle ženskosti

26. oktobra pa v Arhetipe temne ženskosti.

Oboje na Celovški 55 v Ljubljani. 

Prisrčno vabljene! 

črna KaliUžijte Krvavo Luno in naj vam prinese modrost Boginje Kali – smrt, ta radikalna sprememba zavesti, je potrebna, ko si želimo Osvoboditve. Vse staro, kar nam ne služi več in omejuje našo kreativno energijo, naj izpuhti, se sesuje v prah in preobrazi v našo moč. Tako naj bo. Se vidimo v Rdečem Šotoru.

© Ana Drevenšek

Advertisements

Oddajte komentar

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Komentirate prijavljeni s svojim WordPress.com računom. Odjava / Spremeni )

Twitter picture

Komentirate prijavljeni s svojim Twitter računom. Odjava / Spremeni )

Facebook photo

Komentirate prijavljeni s svojim Facebook računom. Odjava / Spremeni )

Google+ photo

Komentirate prijavljeni s svojim Google+ računom. Odjava / Spremeni )

Connecting to %s